Leuk dat u geinteresseerd bent in mijn site. 

Oorspronkelijk kom ik uit Limburg nabij Geleen; daar ben ik in 1964 geboren, maar inmiddels heb ik bijna overal in Nederland gewoond. Nu woon ik al weer 17 jaar in het mooie stadje 'Zutphen'.

Als kind was ik lid van een knutselclub en leerde ik onder andere emailleren, werken met zowel klei als hout. Keramiek bleek een grote passie en een aantal jaren heb ik zowel handwerk als draaiwerk gemaakt. Bij de Breston Academie in Scheveningen heb ik edelsmeden geleerd. Na mijn verhuizing naar Zutphen heb ik het schilderen opgepakt. 

Deels ben ik autodidact, maar ik heb diverse workshops gevolgd in de loop der jaren. Workshops bij Roseart van Rosemarijn Daleman, van Mascha Kragten, van Anne de Groot (DEGANN), Zaïr Tairov, Louise Wijdemans, Tatyana Yassievich, Bas van Nijenhuis en Peter Hartwig. Enige jaren geleden heb ik de opleiding aan de academie voor realistische fijnschilderkunst (Art Partout) afgerond. Verder volgde ik de zomeracademie bij Wackers in Amsterdam en de Klassieke Academie in Groningen. 

Een aantal jaren geleden heb ik geexposeerd in de mooie oude korenmolen 'Nooit Gedacht' van Warnsveld. Online nam ik deel aan een expositie door 'Open Ateliers'. 

Op dit moment werk ik met verschillende materialen zoals acryl, aquarel, olie, inkt, pastel, houtskool en grafiet.

Elke dag loop ik met mijn teckel door de bossen. De natuur is een grote inspiratiebron. Tegelijkertijd vind ik portretten en foto's in kranten interessant als bron om uit te putten voor mijn werk.